Tinkap

Satış ve Kaplama Danışmanlık: +90 532 334 48 49

Satış: +90 534 083 70 80

Muhasebe: +90 536 434 79 60

Yüzey İşlemlerinde Kaliteyi, Tinkap Drag ve Stream Finishing makineleri ile yakalayın Hedefiniz yüksek performanslı ürünler ve kusursuz yüzeyler ise, Tinkap size net çözümler sunuyor. Dayanıklı, kullanıcı dostu ve düşük operasyon maliyetli Drag ve Stream Finishing makinalarımızla, sahip olduğumuz know-how ile yüzey işlemlerinde yeni çözüm ortağınız olmaya en güçlü adayız Yüzey İşlemlerinde Kaliteyi, Tinkap Drag ve Stream Finishing makineleri ile yakalayın Hedefiniz yüksek performanslı ürünler ve kusursuz yüzeyler ise, Tinkap size net çözümler sunuyor. Dayanıklı, kullanıcı dostu ve düşük operasyon maliyetli Drag ve Stream Finishing makinalarımızla, sahip olduğumuz know-how ile yüzey işlemlerinde yeni çözüm ortağınız olmaya en güçlü adayız Slide Tinkap PVD sistemler ile kalite ve süreklliğe uygun, kaplama know-how ile deneyim ve uzmanlığa sahip sistemler ile tanışın.

TiNKAP 32 yıllık deneyimi ile çeşitli endüstrilere PVD kaplama Makineleri ve komple sistem kurulumu yapmaktadır.
Hedefiniz yüksek performanslı PVD seramik yüzey kaplamları ise Tinkap size net çözümler sunuyor. Dayanıklı, kullanıcı dostu, düşük operasyon maliyetli ve ekonomik PVD kaplama sistemlerimizle, sahip olduğumu 35 yıllık Know-How ile PVD seramik kaplama işlemerinde çözüm ortağınız olmaya en güçlü adayız.

“Hedef Sektörlere özel, Kaliteli Çözümler”

Ürünlerimiz

Tinkap, 1994’ten itibaren sağladığı gelişim ve tecrübe birikimiyle sektöre kaliteli , yenilikçi ve hesaplı çözümler sunmaya devam ediyor

Yenilikçi yüzey işlem çözümlerimizle üretiminizde kaliteyi arttırın!
Kesici Takım

Kesici Takımlarda Köşe Hazırlama

Doğru köşe hazırlama ile Kesici Takımlarınızda performansınızı yükseltin!

Tinkap, sahip olduğu know-how ve ürettiği Drag Finishing sistemleri ile kesici takımlarınızda uygun köşe yuvarlamayı oluşturarak takımlarınızın yüksek performans ve uzun ömürlü olmalarını sağlar!